Campings

Home > Campings in Hongarije

In Hongarije mag u alleen op de daarvoor bestemde plaatsen kamperen, wild kamperen is in Hongarije verboden. De talrijke kampeerterreinen in het land zijn in drie categorieën verdeeld en deze zijn met sterren aangegeven.

Campings in Hongarije

Hongarije heeft meer dan 200 Campings welke allemaal met adres, aantal plaatsen en telefoonnummer in onderstaande lijsten staan vermeld. Er zijn kleine campings die ruimte bieden aan maximaal 6 tenten maar er zijn ook grote campings. Prijzen variëren van 400 tot 2000 Ft voor twee volwassenen en een tent op een één, twee of drie sterrencamping. De campings rond het Balatonmeer zijn vaak wat duurder. Op sommige plaatsen is vanaf de eerste nacht een toeristenbelasting van 60 tot 150 Ft per persoon verschuldigd. Sommige campings op de Poesta hebben een slechte waterafvoer. De meeste campings zijn open van mei tot september hoewel ook hier weer, vaak als er kleine bungalows verhuurd worden (vanaf 1200 Ft), uitzonderingen zijn. Leden van de internationale camping en caravanclub (Fédération Internationale de Camping et de Caravanning (F.I.C.C.)) en studenten krijgen vaak 10% tot 30% korting. Kinderen van 2 tot 14 jaar krijgen 50 procent korting.

De volgende campings zijn online te boeken:

Wilt u uw Camping in Hongarije hier toevoegen? lees de mogelijkheden op Adverteren

Kijk ook eens in onze gratis advertenties in de rubriek Campings.

Alle ons bekende campings in Hongarije zijn opgenomen in onze campinglijst. De campings zijn gesorteerd op plaatsnaam. Klik op de eerste letter van de plaats waar uw belangstelling naar uitgaat:

DIT KAN U OOK INTERESSEREN:
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *