Vakantiehuisjes

Home > Vakantiehuisjes in Hongarije

Privé-vakantiehuizen In Hongarije is tot in de kleinste plaats onderdak bij particulieren te vinden. Overal worden (tenminste in de gebieden waar ze enigszins op toeristen zijn ingesteld) vakantiewoningen en appartementen te huur aangeboden. Bij het Balatonmeer staan ze met auto’s langs de weg met borden erop. In toeristische centra kunt u kijken naar bordjes met het opschrift: “Haus frei” of ‘Appartment Frei’, waarmee de beschikbaarheid van een vakantiehuis, vakantiehuisje, vakantiehuizen of appartement met vrije opgang wordt aangegeven.

Opmerking
Op vakantie gaan in een privé-vakantiehuis betekent écht kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. U huurt een vakantiehuis direct van een particuliere eigenaar. Deze eigenaar is trots op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat u vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. U zult bij veel vakantiehuizen dan ook verbaasd staan over de gastvrijheid waarmee u wordt ontvangen.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 volgende
Producten per pagina:
Sortering:

Thermal A201
Siófok
Keszthely
Alsóörs
Balatonlelle
Balatonlelle
Zalakaros
Zamárdi
Hévíz
Zalakaros
Gyenesdiás
Fonyód
Zamárdi
Keszthely
Keszthely
Igal
Siófok
Zalaigrice
Hévíz
Zalavár
Zalavár
Zalavár
Zamárdi
Fonyód
Fonyód
Héviz
Aggtelek
Csonkonyavisonta
Balatonlelle
Fonyód
Magyarkeszi
Bakonynána
Balatonmáriafürdö
Zsolt (MAF132)
Hévíz
Hévítz
Kunbaracs
Balatonszemes
Siófok
Zamárdi
Tamási
Siófok
Balatonmáriafürdö
Balatongyörök
Leányfalú
Nagymaros
Balatonfenyves
Szántód
Balatonfenyves
Fonyód

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 volgende

Producten per pagina:

Kijk ook eens bij onze rubriek gratis advertenties: Vakantiehuisjes in Hongarije

Via advertenties op onze site kunt u vele leuke verblijven boeken. Toch willen we ook een aantal kanttekeningen plaatsen.

Ligging De privé-huizen hebben vaak een rustige, meestal landelijke ligging. Veel van de huizen liggen dan ook in de vrije natuur. U dient er rekening mee te houden dat uw mobiele telefoon niet altijd werkt en dat de bakker niet altijd op loopafstand is. Door de ligging in de natuur is een geringe overlast van vliegen, mieren, muizen e.d. soms niet te vermijden. Denk aan de gasten die na u komen en ruim etensresten daarom altijd goed op.

Energie In Hongarije zijn de stroomleidingen vaak bovengronds. Bij onweer betekent dit dus al snel een (tijdelijke) stroomuitval, soms gevolgd door het verlies van waterdruk (in bergachtig gebied).

Water Op het platteland zijn een aantal vakantiehuizen voor de watervoorziening afhankelijk van een eigen bron. Dit bronwater is van prima kwaliteit, ondanks het soms hoge ijzergehalte.

Slapen De vakantiehuizen zijn ingericht volgens de normen en waarden die in Hongarije gelden. Zo zijn de bedden in Hongarije soms 190 centimeter lang. Soms zijn de bedden harder dan u thuis wellicht gewend bent.

Koken In de keukens van de meeste vakantiehuizen zult u tevergeefs zoeken naar een fluitketel, koekenpan of kaasschaaf. Wel zijn er steelpannen. Pannen met deksel zijn er dus lang niet altijd.

Huisdieren Uw huisdier is bij een aantal huizen die u kunt huren welkom. Bedenk dat de eigenaar meestal verwacht dat u uw hond niet in de slaapkamer(s) laat komen. Zorg dat u uw hond bij het uitlaten aanlijnt.

Kijk ook even bij de gratis advertenties op onze website.

Wij denken dat je ook deze pagina's en aanbiedingen leuk vindt:

2 thoughts on “Vakantiehuisjes

  1. Ina Manning en Pieter Bos.

    Goedemorgen. Wij willen ook graag een vermelding van het verhuren van huisjes en ingerichte tenten op onze camping.
    Alvast bedankt. Groet Ina.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *