Feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 65ste jubileum van de Hongaarse revolutie en vrijheidsstrijd in 1956

Russische tanks slaan de Hongaarse opstand van 1956 neer in Boedapest
Russische tanks slaan de Hongaarse opstand van 1956 neer in Boedapest

De Hongaarse Federatie in Nederland nodigt belangstellenden uit tot het bijwonen van een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 65ste jubileum van de Hongaarse revolutie en vrijheidsstrijd in 1956.

De Hongaarse Vereniging van Nederland, is een organisatie die werd opgericht door de Amsterdamse Hongaarse Club in 1929 en de Nederlandse Mikes Kelemen Kring in 1957, na de Hongaarse Revolutie en Onafhankelijkheidsoorlog van 1956. Het doel was en is dat de Hongaren in Nederland niet uit elkaar zouden vallen.

Gaarne nodigen zij U, Uw gezinsleden, vrienden en alle belangstellenden uit deze eestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 65ste jubileum van de Hongaarse revolutie en vrijheidsstrijd in 1956 bij te wonen.

Na afloop van de feestelijke bijeenkomst wordt door de ambassade van Hongarije en het bestuur van de Stichting Hongaarse Federatie in Nederland een receptie aangeboden in de Kloosterkerk.

De toegang is vrij.

Tijdens de bijeenkomst zal voor kinderen een separaat programma worden georganiseerd.

Een coronabewijs of een negatíeve test is vereist om toegang te krijgen. U wordt verzocht zich aan te melden tot uiterlijk 16 oktober via het mailadres federatio_hollandia@yahoo.com, (of Postbus 178, 3500 AD Utrecht). Bij deelnamebeperking wordt de volgorde van aanmelding gebruikt.

Bestuur Stichting Hongaarse Federatie in Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *