Advertentie bekijken


€ 385,00

Betaalbare luxe vakantie in Hongarije: inclusief zwembad, sauna, speeltuin, flatscreen nl tv, wi-fi, vaatwasser, oven, wasmachine, bbq, royaal terras, airco etc.

Welkom in zonnig West Hongarije waar het leven nog goed & goedkoop is en het klimaat van het voorjaar tot en met het najaar mediterraan. U zult dan ook veel plezier beleven aan ons heerlijke zwembad. En dat voor een prijs waar u in Frankrijk of Spanje nog niet eens een tent huurt! Op het ruime terrein (4500 m2) van ons kleinschalige villa-resort verhuren wij 2 prachtige vrijstaande villa's en 1 luxe chalet. Zowel de villa's als het chalet zijn van alle moderne comfort voorzien bijv.: vaatwasser, wasmachine, oven, airco, rainshower en ligbad, een groot en diep (verwarmd) zwembad, Finse buitensauna, NL Sat TV, buitendouche, grillterras, free wifi, poort met afstandbediening etc. Op het grote natuurstenen zwembadterras met tropische borders kunt u heerlijk relaxen op de ligstoelen en ligbedden. Zowel de villa's als het chalet hebben daarnaast hun eigen terras, bbq en tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een speeltuin met o.a. een reuzetrampoline, schommels, een hoge klimtoren met lange glijbaan en een zandbak.

Wacht niet te lang met reserveren, want elk jaar moeten we weer mensen teleurstellen omdat we tijdens de vakantieperiodes altijd snel vol zitten. Bij ons is luxe namelijk nog betaalbaar en er komen geen extra kosten meer bij! Kijk snel op onze website en ZalaSpa Facebook pagina voor meer in
This Ad has been viewed 1176 times.
Wij denken dat je ook deze pagina's en aanbiedingen leuk vindt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *