Noedels met kalkoen en geitenkaas

Ingrediënten:

  • 80 gram kalkoen
  • 40 gram champignons
  • 40 gram bloem
  • 20 gram geitenkaas
  • 10 gram rode ui
  • 10 gram boter
  • 2 dl crème
  • 2 eieren
  • tijm
  • cayenne peper
  • zout

Bereiding:

  1. De kalkoenfilet in reepjes gesneden.
  2. In verwarmde boter versnipperde ui aanbakken tot ze glazig zien
  3. Doe de kalkoenfiletreepjes er bij en bak aan.
  4. Voeg de champignon (in plakjes) , naar smaak kruiden en room toe.
  5. Meng de bloem met de kwark en ei en maak er noedels van
  6. Gooi de noedels in gezouten, kokend water, kook ze en laat ze uitlekken.

Serveer de noedels naast de stoofpot. Lekker met apart geserveerde zure komkommer salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *